Evenementen & Workshops
Zoals je misschien al gemerkt hebt worden we erg blij van al het moois uit Nederland.
We delen dit enthousiasme graag met je! Hieronder vind je een overzicht van festijnen, workshops en wildplukwandelingen; evenementen waarin we een diepere duik nemen in Nederlandse producten, processen en de natuur.
Fermentatiecursus
In deze 4-delige cursus leren chefkok Brian en fermentatiemeester Geert hoe je producten kunt conserveren en omtovert tot de lekkerste smaakmakers. We fermenteren groenten en fruit, we maken non-alcoholische dranken als kombucha, kefir en kwas – en gebruiken koji voor het maken van o.a. garum. En nog veel meer! Op de laatste cursusdag kookt ons team een uitgebreide 4-gangenlunch met fermenten uit de cursus.


Wildplukwandeling
Dit jaar nemen we je er mee op uit en ontdekken we de eetbare, Nederlandse natuur. Wildplukspecialist Peter en chefkok Brian wandelen met je mee en laten je Nederland proeven. De wandelingen worden afgesloten met een heerlijke wildpluklunch.
Agenda
zo 30 april
zo 7 mei
zo 21 mei
zo 30 juli
zo 6 augustus
zo 13 augustus
| wildplukwandeling = vol
| wildplukwandeling = vol
| start fermentatiecurus 1 =vol
| wildplukwandeling zomereditie
| wildplukwandeling zomereditie
| wildplukwandeling zomereditie
zo 24 september
zo 01 oktober
zo 15 oktober
zo 22 oktober
zo 29 oktober
zo 5 november
​
| wildplukwandeling paddenstoeleneditie
| wildplukwandeling paddenstoeleneditie
| wildplukwandeling paddenstoeleneditie
| wildplukwandeling paddenstoeleneditie
| wildplukwandeling paddenstoeleneditie
| start ferementatiecurus 3