Evenementen & Workshops
Zoals je misschien al gemerkt hebt worden we erg blij van al het moois uit Nederland.
We delen dit enthousiasme graag met je! Hieronder vind je een overzicht van festijnen, workshops en wildplukwandelingen; evenementen waarin we een diepere duik nemen in Nederlandse producten, processen en de natuur.

Festijnen
Tijdens de festijnen serveren we een volledig verzorgd eremaal met bijpassende dranken in een bepaald thema. Schuif aan op woensdagavond of zondagmiddag voor een speciaal menu.
Fermentatiecursus
In deze 4-delige cursus leren chefkok Brian en fermentatiemeester Geert hoe je producten kunt conserveren en omtovert tot de lekkerste smaakmakers. We fermenteren groenten en fruit, we maken non-alcoholische dranken als kombucha, kefir en kwas – en gebruiken koji voor het maken van o.a. garum. En nog veel meer! Op de laatste cursusdag kookt ons team een uitgebreide 4-gangenlunch met fermenten uit de cursus.


Wildplukwandeling
Dit jaar nemen we je er mee op uit en ontdekken we de eetbare, Nederlandse natuur. Wildplukspecialist Peter en chefkok Brian wandelen met je mee en laten je Nederland proeven. De wandelingen worden afgesloten met een heerlijke wildpluklunch.
Agenda
zo 12 februari
wo 15 februari
wo 22 februari
zo 5 maart
wo 8 maart
wo 15 maart
zo 19 maart
| amusetour
| kaasfestijn
| kaasfestijn
| whiskeyfestijn
| kaasfestijn
| kaasfestijn
| wijn-spijswandeling
zo 9 april
zo 23 april
zo 30 april
zo 7 mei
zo 21 mei
| paasfestijn
| wildplukwandeling
| wildplukwandeling
| wildplukwandeling
| start fermentatiecursus