top of page

Evenementen & Workshops

Zoals je misschien al gemerkt hebt worden we erg blij van al het moois uit Nederland.

We delen dit enthousiasme graag met je! Hieronder vind je een overzicht van festijnen, workshops en wildplukwandelingen; evenementen waarin we een diepere duik nemen in Nederlandse producten, processen en de natuur. 

647A3200.jpg

Festijnen

Tijdens de festijnen serveren we een volledig verzorgd eremaal met bijpassende dranken in een bepaald thema. Schuif aan op woensdagavond of zondagmiddag voor een speciaal menu.

Fermentatiecursus

In deze 4-delige cursus leren chefkok Brian en fermentatiemeester Geert hoe je producten kunt conserveren en omtovert tot de lekkerste smaakmakers. We fermenteren groenten en fruit, we maken non-alcoholische dranken als kombucha, kefir en kwas – en gebruiken koji voor het maken van o.a. garum. En nog veel meer! Op de laatste cursusdag kookt ons team een uitgebreide 4-gangenlunch met fermenten uit de cursus.

Kopie van Brian-8403-20210127.jpg
647A3397.jpg

Wildplukwandeling

Dit jaar nemen we je er mee op uit en ontdekken we de eetbare, Nederlandse natuur. Wildplukspecialist Peter en chefkok Brian wandelen met je mee en laten je Nederland proeven. De wandelingen worden afgesloten met een heerlijke wildpluklunch. 

Agenda

zo 12 februari 

wo 15 februari 

wo 22 februari

zo 5 maart 

wo 8 maart

wo 15 maart

zo 19 maart 

| amusetour

| kaasfestijn

| kaasfestijn

| whiskeyfestijn

| kaasfestijn

| kaasfestijn

| wijn-spijswandeling

zo 9 april

zo 23 april 

zo 30 april

zo 7 mei 

zo 21 mei 

| paasfestijn

| wildplukwandeling

| wildplukwandeling

| wildplukwandeling

| start fermentatiecursus

bottom of page