logo_neder_bruin.png

Hoe werkt het?

Je haalt een tasje af bij ons in Alkmaar, gevuld met alle onderdelen voor een heerlijk diner. Het enige wat je zelf nog moet doen is het eten opwarmen en de borden mooi opmaken. Dit doe je onder begeleiding van geschreven instructies en video's van chefkok Brian.

  • Facebook
  • Instagram

MENU

voor

noordzeekrab - sierappel - mierikswortel -

crème fraîche - bernagie

eet je liever geen schaaldieren? Geef dit dan aan bij je bestelling.

De krab wordt vervangen voor artisjok.

hoofd

bloemkool - pruim - beemsterknoflook -  messeklevercrème - rogge - vinaigrette

na

ijs van kamille - bessen - hooi -

vla - kruimeldeeg

menu #6

3 gangen voor €29,50

vr 10 juli en za 11 juli

 

MAAK JE AVOND COMPLEET

arrangementen

drankpairing (2 pers.)

non-alcoholisce drankpairing (2 pers.)

borrel

kaasplank

rillette van poldergans

extra zuurdesembrood + boter

cider

Elegast Hard Cider (33cl/6,5%)

Elegast Pruimencider (33cl/6,5%)

 

bier

Nevel Erve (37,5cl/6%)

Nevel Purper (37,5cl/4%)

Nevel Gloed (37,5cl/6%)

Nevel Rust (37,5cl/6%)

wijn

Apostelhoeve Müller Thurgau '19 (75cl/11,5%)

Apostelhoeve Cuvée XII '19 (75cl/12,5%)

Kleine Schorre Rivaner '19 (75cl/12,5%)

Stokhem Pinot Noir '17 (75cl/13%)

non-alcoholisch

honingkombucha (25cl)

kefir van seringbloesem (25cl)

 kefir van vlierbloesem (25cl)

aardbeiensap met zomerbiet en kruiden (25cl)

 

 

3 bijpassende dranken + aperitief

3 bijpassende, huisgemaakte alcoholvrije dranken + aperitief

4 Nederlandse kazen met brood en gedroogdeperencompote

geserveerd met gefermenteerde groenten, brood en mosterd

saisongist - zuiver - appel - landelijk

wild vergist - zuiver - appel - pruim

wild vergist - bitter - hooi - fruitig

wild vergist - zuur - houtgerijpt - licht - warm - kruidig

wild vergist - zuur - houtgerijpt - kersen - bessen

wild vergist - zuur - houtgerijpt - saison - geel fruit

Limburg - fris - vol - citrus - perzik - bloemen

Limburg - mineraal - kruidig - abrikoos - vijg - peer

Zeeland - fris - citrus - groene appel - licht ziltig

Limburg - licht - verfijnd - hout - kersen - bessen

fris - droog - honing

bitter - vol - bloemig - vanille 

fris - vol - funky - bloemig - zomers

fris - aards - kruidig - rood fruit 

32

22

10

10

5

6

6

7,5

9,5

9,5

8,5

22

26

28

30

5

5

5

7

Neder

Dutch cuisine

06 53 72 99 78

brian@nederrestaurant.nl