logo_neder_bruin.png

Hoe werkt het?

Je haalt een tasje af bij ons in Alkmaar, gevuld met alle onderdelen voor een heerlijk diner. Het enige wat je zelf nog moet doen is het eten opwarmen en de borden mooi opmaken. Dit doe je onder begeleiding van geschreven instructies en video's van chefkok Brian.

  • Facebook
  • Instagram

MENU

voor

Uienconsommé van uien uit de Beemster met

in Beemsterklei gepofte ui, hangop met gepofte knoflook en 16-jaar oude Beemsterkaas  

hoofd

Wilde duivenborst, in geroosterd hooi met

paarse wortel – gegaard in gebrande boter, ingemaakte wortel, emulsie van rode kool en gestoomde rode kool

 

Eet je liever geen vlees? Geef dit dan aan bij de bestelling. De duif wordt vervangen door tussen-de-hooi-gepofte rode bietjes en hazelnoot.

na

Elstar met gekaramelliseerde elstargelei, gefermenteerde golden delicious,

gedroogde appelschillen,

op appelhout gerookte hangop en zanddeeg

MENU

3 gangen voor €29,50

vr 20/11, vr 27/11 

(Je kunt het pakket gemakkelijk

tot zaterdag of zondag bewaren)

 

PAIRING TIP!

voorgerecht 

Stokhem Pinot Noir

lichte en verfijnde rode wijn uit Limburg 

kruidig, fruitig, hout

tonen van kersen en bessen

hoofdgerecht 

Stokhem Pinot Noir

lichte en verfijnde rode wijn uit Limburg 

kruidig, fruitig, hout

tonen van kersen en bessen

nagerecht 

Doggerland Wilderling

wild vergiste appelcider

dry hopped en houtgelagerd

MAAK JE AVOND COMPLEET

borrel

kaasplank

rillette van poldergans

extra zuurdesembrood + boter

cider

Elegast Hard Cider (33cl/6,5%)

Elegast Pruimencider (33cl/6,5%)

Elegast Wild Cider (75cl/6,5%)

Doggerland Wilderling (75cl/7,5%)

bier

Nevel, Alm (75cl/5,8%)

Nevel en de Natte Gijt, Zwam (75cl/5,8%)

witte wijn

Apostelhoeve Müller Thurgau '19 (75cl/11,5%)

Apostelhoeve Riesling '18 (75cl/12,5%)

Apostelhoeve Cuvée XII '19 (75cl/12,5%)

Kleine Schorre Rivaner '19 (75cl/12,5%)

Wijngaardsberg Chardonnay '17 (75cl/13%)

rode wijn

Stokhem Pinot Noir '17 (75cl/13%)

bruisende wijn

Aan de Breede Beek Cabernet Cortis Rosé '18 (75cl/11,5%)

non-alcoholisch

honingkombucha (25cl)

honing-polderkruidenkombucha (25cl)

 appelkombucha (25cl)

kefir van gebrande mout en herfstbladeren (25cl)

 

Nederlandse kazen met brood en perenchutney

met gefermenteerde groenten, brood en mosterd (UITVERKOCHT)

(TIP VOOR DE GROTE ETER)

saisongist - zuiver - appel - landelijk

wild vergist - zuiver - appel - pruim

wild vergist - zuiver - appel - brett

wild vergist - barrel aged - dry hopped - appel (TIP)

droog - wild vergist - blond - droog - vergeten kruiden

droog - wild vergist - amber - houtgerijpt - fruitig - warm - aards

Limburg - fris - vol - citrus - perzik - bloemen

Limburg - droog - perzik - bloemen

Limburg - mineraal - kruidig - abrikoos - vijg - peer

Zeeland - fris - citrus - groene appel - licht ziltig

Limburg - vol - hout - rijp geel fruit (UITVERKOCHT)

Limburg - licht - verfijnd - hout - kersen - bessen (TIP)

Gelderland - droog - zoetje - verfijnd - rood fruit - mousserend

 

 

 

fris - droog - honing

fris - droog - honing - kruidig

fris - funky - appel (TIP)

vol - koffie - aards (UITVERKOCHT)

10

10

5

6

6

16

18

16

21

22

24

26

28

30

 

29

22

5

5

5

5

Neder

Dutch cuisine

06 53 72 99 78

brian@nederrestaurant.nl