top of page

Menu

Polder
juli - augustus

Naamloos-424.jpg

Pairing (op basis van 5 glazen)

Oester €4,5 (optioneel) 

6 gangen €95

647A6372.jpg

Alcoholisch €45

Non-alcoholisch €38

4 gangen €65 (alleen op di/wo/do)

Kaas €15/20 (optioneel, 3 of 5 soorten) 

Extra glas bij kaas €7/9

We serveren een vast menu. Onze gasten dineren gelijktijdig. Je bent welkom om 19:00 om de avond te beginnen met een aperitief en amuses. Om 19:30 start voor iedereen gelijktijdig het menu. 

Het menu bestaat uit kleine gerechten, geïnspireerd door de Nederlandse natuur. Elk seizoen in een ander thema. Bij het menu schenken we bijpassende, natuurlijke dranken van Nederlandse bodem zoals wijn, bier en cider. De non-alcoholische dranken maken we volledig zelf en worden speciaal ontworpen voor bij de gerechten. 

Liever geen pairing? Vraag dan naar de kaart met Nederlands mooiste wijnen. 

Werken met thema's

Elk seizoen serveren we een ander menu. Steeds met een thema dat aansluit bij Alkmaar en haar buitengebied.  Anders dan voorheen laten we deze menu's organisch in elkaar overvloeien. Zo serveren we in sommige maanden gerechten uit twee thema's. In de maanden november, december en januari werken we ook met een nieuw, extra menu: Wild, in de breedste zin van het woord...

Naamloos-430.jpg
Dineren bij Neder

Foto @ Melanie Beermann

Dieetwensen & allergieën

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen. We bieden, naast het gangbare menu, altijd een volledig plantaardig menu aan. Heb je dieetwensen of allergieën? Geef dit duidelijk aan bij de reservering en dan zorgen wij ervoor dat het goedkomt.

bottom of page